Løg halvt.jpg

ONION ROOMS

Bliver din opgaveløsning og dit arbejdsliv stadig mere komplekst og krævende?

Genkender du dybden i Einsteins udsagn: Vi ikke kan løse problemerne med den tankegang, der skabte dem?

Leder du efter nye vaner, der hjælper dig med at styrke din mentale vækst og få adgang til flere valgmuligheder i nu’et?

Så er du måske klar til at deltage i ét af vores intentionelle netværk for voksne, der vil vokse med vilje.

bordeaux baggrund.png

Vi mennesker står overfor et PARADIGMESKIFT, hvor vi skal finde vejen til at skrælle et lag af løget og finde ind til et nyt lag -
et nyt sted at se verden fra - et nyt verdenssyn.

Nye løsninger kræver, at vi i praksis indser, at vi ikke længere har svar på det hele selv.
Vi får brug for at bringe DEN KOLLEKTIVE HJERNE i spil - og skabe stærke “We-spaces”.

Fremtidens organisationer er NETVÆRKSBASEREDE og kalder på mennesker, der tænker som et “VI”. Det udfordrer vores identitet.
Vi skal slippe gamle tankebaner, overbevisninger og af og til også vores oplevelse af kontrol og magt.

Derfor er et ONION ROOM kun for voksne, som vil vokse med vilje:
At skrælle løg kan gøre ondt og kalde tårer frem - og hinden mellem de enkelte lag kan være ganske sticky!

 
 
bordeaux baggrund.png
 

aktuelle onion rooms

I øjeblikket kan du vælge imellem tre forskellige ONION ROOMS:

 
Hjerne fraktal.jpg

onion room: nye tanke-vaner, NYE tanke-baner

Dette ONION ROOM er for dig, der vil inspireres med værktøjer til at skabe nye tanke-vaner og nye tanke-baner i din hverdag. Værktøjerne er fra den nyeste internationale forskning indenfor neurovidenskab, ledelsesfilosofi og meta-psykologi skabt af internationale aktører som: Joe Dispenza, Dawson Church, Otto Laske, Ken Wilber, Jennifer Garvey Berger og Robert Kegan.

Alle værktøjer understøtter den evidensbaserede, men provokerende hypotese: At voksne mennesker kan vokse! At vi ved at vokse får flere valgmuligheder og større ro i en kompleks verden. At vi ved bevidst at træne evnen til at udvide vores måde at skabe mening på kan bliver bedre til at lede og begå os i kompleksitet.

Tid: 3 onsdage i maj fra 15-17.30 - fortsætter i efteråret, hvis holdet ønsker.

Sted: København

Pris: 3.500,- kr. + moms for alle tre onsdage.

 
Glas med vand overfyldt.jpg

onion room: trænger I til et større glas?

Dette ONION ROOM er for jer, der ønsker at danne et netværk eller allerede er sammen i et netværk, som trænger til et boost. I forpligter jer på et forløb, som bevidst skubber til jeres meningsskabelse og udviklingskant; som giver jer en grundlæggende forståelse for adult development i teori og praksis; og som giver jer værktøjer og praktiske vaner, I direkte kan eksperimentere med og omsætte i jeres arbejdsliv. Nye banebrydende kropsteknologier som HRV og EFT, der optimere energien i hverdagen, demonstreres og videreformidles .

Forløbet inddrager en komplexitetschallenge fra jeres arbejdsliv.

Tid, sted og pris efter aftale.

 
Faldskærm team.jpg

Onion room: team upgrade

Dette ONION ROOM er for jer, der ønsker at vokse som team. Vi arbejder målrettet med at etablere nye tanke-vaner og tanke-baner i jeres samarbejde, så I oplever en større kapacitet til at rumme, belyse og håndtere komplekse udfordringer på jeres fælles arbejdsplads.

Vi inddrager den nyeste internationale forskning indenfor neurovidenskab, ledelsesfilosofi og meta-psykologi skabt af aktører som: Joe Dispenza, Dawson Church, Otto Laske, Ken Wilber, Jennifer Garvey Berger og Robert Kegan. Målet er at opgradere jeres team både mentalt, kropsligt og bevidsthedsmæssigt, så I rent faktisk er i stand til at gøre noget andet, end I plejer.

Tid, sted og pris efter aftale.

Vores ONION ROOMS bygger på DDO-principperne:

 Principperne udspringer fra Harvard professor Robert Kegan’s mangeårige arbejde med voksenlivets meningsskabelse:

1: Voksne kan udvikle sig hele livet fremfor at blive rammelåste i egoets illusion om kontrol.

2: Personlig vækst og udvikling = professionel performance med værdighed.

3: Strategisk og fælles meningsskabelse på jobbet er vejen til fremtidens organisationer.

 

MOST OF US HAVE TWO JOBS:

”Most people at work, even in  high-performing organizations, divert considerable energy every day to a second job that no one has hired them to do: preserving their reputations, putting their best selves forward, and hiding their inadequacies from other and themselves. We believe this is the single biggest cause of wasted resources in nearly every company today.What would happen if people felt no need to do this second job?What if, instead of hiding their weaknesses, they were comfortable acknowledging and learning from them?What if companies made this possible by creating a culture in which people could see their mistakes not as vulnerabilities but as prime opportunities for personal growth?”
ROBERT KEGAN
pink.png