online master class i ADULT DEVELOPMENT

VidenskabsTeorien om, hvordan vi vokser som voksne

ET spændende kort over fremtidens meta kapaciteter,
der giver håb og åbner nye rum.

Hanne Lindblad og Pernille Bøge-1.jpg
 
pink.png

Næste holdstart

Tirsdag 8. oktober
kl. 08.00 - 10:00

 
 
pink.png

“Whether you know it or not, whatever you do is based on an underlying process of meaningmaking.  It is virtually impossible to stop making meaning of yourself, others, and situations that you move through, except by falling dead”
Professor Robert Kegan, Harvard University

Pris

5.999 kr.
excl. moms

 
grå bagground the onion roompng.png

Hvad får du ud af at deltage i Masterclass

  • En praktisk og meningsfuld introduktion til Adult Development teori, der giver dig en dyb forståelse for, hvordan vi vokser som voksne hele livet.

  • En dybere forståelse af din egen tænkning og måde at skabe mening på. Forståelse af din udviklingskant og hvordan du arbejder med den i praksis.

  • En større nysgerrighed på og indsigt i andres meningsskabelse - og konkrete anvisninger til at arbejde med meningsskabelse i praksis.

  • Et helt nyt sprog, der gør, at du selv forstår og kan formidle vores indre virkelighed på en praktisk og konstruktiv måde, der gør andre nysgerrige efter at høre mere.

  • Træning af nye simple bevidsthedsvaner, der øger dine valgmuligheder i nuet og styrker din evne til trives i hverdagens kompleksitet.

jennifer-garvey-berger-citat.png
grå bagground the onion roompng.png

 Vores Master Class er en OPDAGELSESREJSE ind i menneskets meningsskabelse.

Vi knytter an til Harvard Professor Robert Kegan’s banebrydende Adult Development teori om, at VOKSNE MENNESKER FAKTISK KAN VOKSE - HELE LIVET!

Teorien er højaktuel, fordi kompleksiteten på jobbet eksploderer og bringer mange af os på dybt vand.

Så hvordan kan VI bringe større udgaver af os selv i spil? Hvordan kan DU bringe en større udgave af dig selv i spil?

“Jeg vil gerne sige tak for et fantastisk lærerigt forløb. I har på en rigtig god og nænsom måde fået guided os igennem en ret betydelig selvindsigt. Og adult development er et fantastisk stillads til at forstå nogle af de udfordringer vi står overfor i dag, hvor vi forsøger at håndtere en stigende kompleksitet. Så stor tak for det! Det er sjældent man deltager på et kursus, der i sådan en grad giver nye udviklende perspektiver på os som mennesker - i alle livets kontekster. - Marianne, Hold 1
pink.png
 

Masterclass oversigt over moduler

Modul 1: Introduktion

 

Mød dit hold og dine undervisere, Hanne og Pernille. Vi kigger på vores liv og den måde, som vores meningsskabelse udvikler sig på. Og så dykker vi ned i den tilgang, der er til meningsskabelse i vores daglige arbejdsliv og nuværende samfundskultur.


Modul 2: De 4 former for meningsskabelse

Vi kommer rundt om de 4 former for meningsskabelse indenfor Adult Development, og de simple vaner, der kan være med til at forstærke vores vækst og udvikling, når dette er påkrævet.


Modul 3: Din egen udviklingskant

Du får hjælp til at afdække og forstå din egen meningsskabelse. Modeller og greb til at finde og arbejde med din egen udviklingskant: Hvor er din komfortzone, og hvordan udvider du den?


Modul 4: Forstå dine kollegaers måde at skabe mening på

Langt de fleste udfordringer handler om vidt forskellige måder at skabe mening på. Du bliver klogere på, hvad der er på spil, og hvordan du kan rumme flere former for meningsskabelse i dit virke.


Modul 5: Strategisk meningsskabelse på jobbet

Du får hjælp til at sætte meningsskabelse på dagsordnen på din arbejdsplads: Hvordan kan du i praksis være med til at opbygge en meningsfuld, klog og kærlig kultur på din arbejdsplads?


Modul 6: Dine næste skridt

Vi afslutter træningen med at kigge på læring og næste skridt: Hvordan kan du bevidst omsætte meningsskabelse i dit arbejdsliv og virke? Hvad er dine vigtigste næste skridt? Hvordan kan vi og holdet støtte dig fremover?


 
grå bagground the onion roompng.png
2.png

I alt: 12 timer
6 x 2 timers intensiv træning
Tirsdage fra 8.00 - 10.00
Små, eksklusive hold
Max.10 deltagere
2 undervisere

Datoer:
08/10 - 22/10 - 05/11 - 19/11 -03/12 - 17/12

Kopi af Unavngivet.png

Kopi af Unavngivet-2.png

Undervisningen foregår LIVE over ZOOM, der fungerer på alle devices.

Alle moduler optages og lægges op i SLACK, så du kan se dem når du vil.

Du får adgang til begge platforme via email, når du har meldt dig til forløbet.

Privat SLACK kanal, hvor alt materiale lægges ud.

På kanalen er der også mulighed for at vende tanker og ideer med andre Master Class deltagere mellem moduler.

 
Kopi af Unavngivet-3.png

Undervisning veksler mellem vidensdeling og dialog.

Modeller, værktøjer, øvelser og bærende indsigter fra vores fælles dialog samles ind i en Workbook, så det er nemmere at bringe elementerne i spil i hverdagen.